Posjeti nas na
099/371-85-85 udrugamastara@mastara.hr

PARTY POD MASKAMA

Tijekom siječnja i veljače naše od milja zvane “male volonterke” koje više nisu tako male, učenice četvrtih i petih razreda OŠ Davorina Trstenjaka s kojima se družimo jednom tjedno kroz 3 skupine Kvartovskog volonterskog kluba za mlade u našem prostoru na Vrbiku, osmislile su i uz pomoć naših volonterki studentica organizirale Party pod maskama.
Za vrijeme naših tjednih susreta, 20 volonterki radilo je na izradi programa, ukrasa za prostor te pozivnica i plakata za pozivanje djece iz kvarta. Party je održan u prostoru Mjesnog odbora Vrbik u petak 17. veljače. Na partyju su igrane društvene igre, grupne igre i natjecanja, odrađena je revija maski nakon čega su proglašene najbolje ženske i muške maske. Izbor našem žiriju sastavljenom od studentica volonterki nije bio jednostavan obzirom na brojku od preko 50 maskiranih posjetitelja Partyja pod maskama, ali sve je odrađeno kako treba i Party je dobio odličnu ocjenu! 
Party je je objedinio aktivnosti dvaju projekata Udruge Maštara, Kvartovski volonterski klub i Mladi pokretači solidarnosti u kvartu 2023. Stoga je aktivnost financirana sredstvima Grada Zagreba i sredstvima Europske unije kroz projekte Europskih snaga solidarnosti.

Podatci za uplatu

Nakon skeniranja uplatnice upišite iznos željene donacije. 
1 Euro biti će predupisana vrijednost.