Posjeti nas na
099/371-85-85 udrugamastara@mastara.hr

ODGOJEM ZA NENASILJE DO SRETNIH POJEDINACA I ZAJEDNICA

CILJ: Doprinijeti smanjenju svih pojavnih oblika nasilja nad i među djecom s područja Grada Zagreba i Općine Plitvička Jezera.

Više: Provedbom edukativnih radionica za učenike dviju partnerskih škola, OŠ Davorina Trstenjaka u Zagrebu i OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici te organizacijom forum teatra u suradnji s Centrom za kazalište potlačenih – POKAZ za učenike završnih razreda, projekt je doprinio smanjenju pojavnih oblika nasilja nad i među djecom. Istome cilju pridonijele su osiguravanjem edukativne radionice partnerskom Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu namijenjene roditeljima učenika dviju škola i nastavnicima te aktivnosti kvalitetne provedbe slobodnog vremena organizirane u sklopu projekta.  Svime navedenim, projekt je pridonio osnaživanju partnerstava udruga i ostalih lokalnih dionika u razvoju i provedbi aktivnosti prevencije nasilja nad i među djecom te uravnoteženoj teritorijalnoj rasprostranjenosti projekata prevencije nasilja nad i među djecom u Republici Hrvatskoj.

Mjesto provedbe: Grad Zagreb i Općina Plitvička Jezera

Razdoblje provedbe: 08.11.2021.-31.08.2022.

Partneri: OŠ Davorina Trstenjaka u Zagrebu, OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici, Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu, Centar za kazalište potlačenih – POKAZ

Projekt je financiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Podatci za uplatu

Nakon skeniranja uplatnice upišite iznos željene donacije. 
1 Euro biti će predupisana vrijednost.